Volvolandia FAQ

Volvolandia on Suomalainen yksityisen ylläpitämä Volvo-harrastesivusto. Sivusto perustettiin 16.6 vuonna 2000. Aluksi sivujen oli tarkoitus olla vain pienet harrastesivut lähinnä 240:sarjaan perustuen, mutta sittemmin sivut ovat kasvaneet koskemaan Volvoa kokonaisuudessaan.


Alun muutamista kävijöistä liikenne sivustolla on kasvanut huomattavasti ja nykyisellään sivustolla vierailee päivittäin n.2500 kävijää. Volvolandian ehdottomasti suosituin alue on SVF-keskustelufoorumi jossa puhutaan, korjataan ja säädetään Volvoja, myös Volvon ulkopuolelta riittää asiaa sen takaa suosittu OFF-Topic alue jossa käsitellään päivän polttavimmat puheenaiheet ja parannetaan maailmaa. Foorumin kautta onkin kävijöistä muodostunut suuri "Landia henkinen" yhteisö ja moni on saanut uusia ystäviä ja apua mitä eriskummallisimpiin asioihin.

Volvolandiaa ylläpidetään yksityishenkilön voimin harrastuspohjalta. Sivustolla on myös useita vapaaehtoisia moderaattoreita pyörittämässä suosittua keskustelualuetta ja markkinapaikkaa. Tästä FAQ infopisteestä saat tietoa Volvolandia.com sivustosta ja mahdollisista eteen ilmaantuvista ongelmista, jos apua ei kuitenkaan tältä sivulta löydy voit aina ottaa yhteyttä sivun yläkulmassa olevan "ota yhteyttä" linkin takaa.